Zoeken naar results

results
Privacy-audit Duijnborgh Audit.
Een goede bescherming van persoonsgegevens is in veel gevallen een belangrijk criterium bij de gunning van opdrachten. Met een privacy-audit heeft u een voorsprong ten opzichte van partijen die dit niet kunnen aantonen. Tot slot kunt u, in voorkomend geval bijvoorbeeld na een incident, aan de toezichthouders o.a. de Autoriteit Persoonsgegevens aantonen dat uw organisatie er alles aan gedaan heeft om inbreuken op de bescherming van persoonsgegevens te voorkomen. Op de download pagina vindt u o.m. onze Privacy-audit Whitepaper. Wat kan Duijnborgh Audit voor u betekenen? Duijnborgh Audit kan voor uw organisatie een privacy-audit uitvoeren en u desgewenst begeleiden bij het verkrijgen van het Keurmerk Privacy Audit Proof. Wilt u meer weten over onze dienstverlening betreffende privacy-audits? Bel ons dan op nummer 088 160 1700. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Meer weten over één van onze diensten? Stel hier uw vraag. Of bel: 088 160 1700. Privacy-audit Continuous-monitoring ENSIA ISAE3402 IT-audit Software kwaliteit ISO-27001 DigiD NEN 7510 Data-analyse Security scan ISO 25010 Pentest.
MYLAPS Sporthive Event Results.
Internet en Reclamebureau Den Bosch Full Service Solid Results B.V.
Een Corporate video of leuke animatie? Werken bij Solid Results. Reclamebureau Den Bosch. Internet en reclamebureau Den Bosch. We zetten ideeën om in resultaten. Creatie en strategie gaan bij ons hand in hand. We doen dit voor het MKB, voor ondernemende zorginstellingen, voor een groot incassobureau; we doen het voor veel bedrijven. We houden van de kortste weg naar resultaat. We zijn brandbuilders, content creators en digital developers. Drie specialismen waarmee we bedrijven en organisaties in de markt een stevige plek geven. We zijn relevant, consistent en persoonlijk. We denken nogal eens tegen de stroom in. En daar komen mooie concepten uit voort. we denken in kansen. we creëren doelgericht. we gaan voor resultaat. NEEM CONTACT OP. Concept en Strategie. Logo en huisstijl. Hosting en beveiliging. on en offline. met passie voor ons vak. wacht niet langer. Zit je nog steeds te wachten op HET off en online reclamebureau?
Home Results Results Personal Personal Training Training. Personal Training, Yoga en Pilates in Leiderdorp.
We gaan voor duurzame resultaten en een leefstijl die ervoor zorgt dat je je behaalde resultaten behoudt. MEER ENERGIE GEZOND LIJF SLANKER STERKER GEZONDE HOUDING PRESTEREN IN SPORT. Ik stel me graag aan je voor: ik ben Lieke Bodde, de personal trainer van Results!
EUROPEAN DOGSHOW 2017 KYIV RESULTS Kynoweb.
INTERNATIONAL DOGSHOW KYIV. THIRD BEST IN SHOW. LSVK DSZ 0665/15. Owners: Janita Plunge Tautvydas Cinelis. 31 0 6 55 32 00 82 info@kynoweb.com. Deze website is ontwikkeld door webdesignbureau Sebwite uit Lisse. Best in Show 2018. Best in Show 2017.
RaisingResults RaisingResults. Zero Waste Marketing.
Sinds" 2013 ondersteunt RaisingResults het UAF bij het verbeteren van de online werving. Het is fijn dat Raising Results zich aanpast aan het tempo van het UAF, en voortdurend meedenkt over de stap die het beste bij onze organisatie past.

Contacteer ons